Sähkökattilat

PV-ready - aurinkosähkövalmis sähkökattila

Sähkökattila on taas IN. Tulevaisuudessa sähkökattilat ja niiden käyttö todennäköisesti kasvaa varsinkin kun hiilineutraali sähkötuotanto lisäntyy. Irti öljystä sähköllä. Sähkökattilat 3 - 1440 kW nopeaan toimitukseen.

Sähkökattila on kustannustehokas keino saada lämmitysjärjestelmän käyttökustannuksia pienemmäksi. Sähkökattila voi aloittaa jo rakennusvaiheessa. Sähkökattila tasaa lämmöntarvepiikkeja ja pienentää esim. lämpöpumpun tai muun lämmityskattilan tarvittavaa kokoa ja tehotonta käyttöastetta. Oikea sähkökattilan käyttö pienentää koko lämmitysjärjestelmän käyttökustannuksia.
  • Sähkökattila ja lämpöpumppu - tehokas tandeemi - hintanegatiivisen pörssisähkön aikana sähkökattilan avulla kannattaa lämmittää paitsi kiinteistön myös energiakaivon, tämä pidentää ja tehostaa lämpöpumpun käyttöä. Laitevalintavinkki - karkea tehonlaskenta - 1kw/per 10m2. Laaja valikoima sähkökattiloita: 3 - 1440 kW.

    PV-ready - aurinkosähkövalmis sähkökattila sekakäyttää verkko- ja aurinkosähköä, sammutta halutessa toisen laitteen poiskäytöstä, laskee tehon käyttöä.

  • TEXT_INFO_SORT_BY_FILTERS
    Listattuna 1 - 39 (39 tuotteesta)
    Listattuna 1 - 39 (39 tuotteesta)