About Us

Annerman Oy: Innovatiivisia ja Kestäviä Ratkaisuja Energiaan ja Lämmitykseen

Annerman Oy on ollut grillien myynnin edelläkävijä verkossa jo vuodesta 2004 lähtien, aikana, jolloin verkkokauppa oli vasta ottamassa ensiaskeleitaan Suomessa. Vuosien varrella yrityksemme on kehittynyt merkittävästi, ja nykyisin tarjoamme laajan, monisivuisen verkkokatalogin.

Erikoisuutemme on tarjota asiakkaillemme tuotteita ja ratkaisuja, joita ei muualta markkinoilta löydy. Tai päihittää kilpailijat hinta-laatusuhteella tarjoamalla vaihtoehtoisia tuotteita. Tämä on mahdollistanut ainutlaatuisten tuotteiden ja vaikeasti löydettävien komponenttien kokoelman rakentumisen verkkokauppaamme vuosien mittaan.

Annerman Oy:n valikoimaan kuuluu erikoistuotteita, jotka liittyvät rakentamiseen, lämmitykseen ja talotekniikkaan. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tilata tuotteita maailmalta helposti ja turvallisesti. Varastostamme löytyy lukuisia suosikkituotteita, mutta erikoistumisemme ansiosta pystymme tarjoamaan myös yksittäisiä tilaustuotteita, jotka täyttävät asiakkaidemme yksilölliset tarpeet.

Myönnämme kaikille toimitetuille tuotteille Suomen lain mukaisen takuun.

Kestävän Kehityksen Edelläkävijä

Olemme sitoutuneet kestävän kehityksen periaatteisiin ja pyrimme jatkuvasti löytämään ja tarjoamaan tuotteita, jotka eivät ainoastaan täytä nykyhetken tarpeita, vaan myös tukevat tulevaisuuden kestävää elämäntapaa.

Laaja Valikoima Ratkaisuja

Tarjoamme laajan valikoiman tuotteita ja ratkaisuja, jotka kattavat perinteiset lämmitysjärjestelmät, uusiutuvan energian teknologiat sekä innovatiiviset energiansäästöratkaisut.

Ota Yhteyttä

Haluamme kuulla sinusta! Oletko etsimässä jotain erityistä tuotetta tai tarvitsetko apua tuotevalikoimamme kanssa? Me Annerman Oy:ssä olemme valmiita auttamaan sinua löytämään parhaat mahdolliset ratkaisut rakentamisen, lämmityksen ja talotekniikan tarpeisiisi.

Tuotteidemme Takuu

Kaikilla tuotteillamme on normaali Suomen lain mukainen takuu. Mikäli tuote on väärä tai viallinen, se vaihdetaan tai korjataan. Lisäksi toimitamme varaosat kaikkiin meiltä hankittuihin tuotteisiin.

Laaja Valikoima Lämmönvaihtimia

Profil.fi on erikoistunut lämmönvaihdintekniikkaan. Tarjoamme laajan valikoiman perinteisiä ja erikoisia lämmönvaihtimia:

  • Levylämmönvaihtimet 1 kW – 2 MW, 31 Bar
  • Ekonomaiserit - lämmöntalteenotto kaasuista
  • Käyttövesikierukat – lämmönvaihtimet varaajille
  • Erikoiset laajapintaiset levylämmönvaihtimet
  • Oheistuotteet: vesikierropumput ja pumppuryhmät; lämpötilan säätö vesilämmityksessä

Suosituin tuotteemme on levylämmönvaihdin, jonka käyttöalueet kattavat omakotitalot, kerrostalot, erilaiset kiinteistöt, teollisuuden alat, laivat, veneet ja monet muut LVI-projektit.

Levylämmönvaihdinlaskenta

Lähetä meille virtaustiedot ja tavoitteet, niin laskemme, mikä levylämmönvaihdin soveltuu parhaiten tehtävääsi. Mikäli tarkkaa tietoa ei ole saatavilla, voit jättää kohdan tyhjäksi tai ilmoittaa oman arviosi. Esimerkiksi tavallinen hana tuottaa noin 10 - 12 l/min.


1 piiri (1 loop) 2 piiri (2 loop)
Teho kW , Mikä neste
Teho kW , Mikä neste
Virtaus l / min
Virtaus l / min
yhde d mm
yhde d mm
Lämpötila C
tulo/lähde
(inlet/outlet C)
Lämpötila C
tulo/lähde
(inlet/outlet C)
Paine BAR
Paine BAR

Tulosta / tallenna lomake PDF muodossa ja lähetä se meille.
kaikki kanavat :