Tuote 6/36
FlowSol B pumppuryhmä, ohjaus DeltaSol® BS/4

FlowSol B pumppuryhmä, ohjaus DeltaSol® BS/4

€645.00
u kuva 01


01

Kuvaus

FlowSol B (BS/4) Pumppuyksikkö sisältää kaikki aurinkopiirin tarvittavat laitteet kuten kiertovesipumpun, sulku- ja takaiskuventtiilit, varoventtiilin sekä paine- ja lämpömittarit. Pumppuyksikkö on eristetty lämpöhävikin minimoimiseksi.

Toimii myös vesitakkapumppuryhmänä


Pumppuyksikössä on vapaakierron esto sekä meno- että paluuputkessa. Näin estetään vapaakierto keräinten ja varaajan välillä sekä meno- ja paluuputken sisäinen vapaakierto.

Pumppu on varustettu molemmin puolin sulkuventtiileillä. Mahdollisen pumpun huollon tai vaihdon yhteydessä koko aurinkolämpöjärjestelmän putkistoa ei tarvitse tyhjentää.

Turvaryhmä (eli varoventtiili, painemittari ja paisunta-astian liitäntä) on sijoitettu pumpun yläpuolelle paluupiiriin lämpökuormituksen minimoimiseksi. Keräimen ja turvalaitteiden välillä ei saa olla sulkuja huoltohanoja lukuun ottamatta.

Yksikössä on mittarit meno- ja paluulämpötiloille sekä järjestelmän paineelle. Lisäksi siihen kuuluu virtausmittari, jonka avulla keräinpiirille voidaan säätää oikea virtausnopeus.

Ohjausyksikköön sisältyy myös yksinkertainen energiamittari, joka ilmoittaa järjestelmän tuottaman energian.

Pumppuyksikköön FlowConC kuuluu valmiiksi asennettuna ohjausyksikkö RESOL DeltaSolC. Pumppu- ja ohjausyksikkö yhdistetään sähköverkkoon pistokeliitännällä. Pumppuyksikön Airstop-ilmanpoisto tekee mahdolliseksi järjestelmän pannuhuoneessa ilmaamisen.

Pumppuyksikön osat
1. pumppu
2. flowcheck-virtausmittari
3. täyttö- ja huuhteluliitäntä
4. airstop-ilmanpoisto
5. menolämpömittari, sulku ja vapaakierron esto
6. ohjausyksikkö Resol DeltaSol BS4: kierroslukusäätö, 4 lämpömittariliittämispaikka, 3 anturia kuuluu.
7. paluulämpömittari, sulku ja vapaakierron esto
8. varoventtiili
9. painemittari

Ominaisuudet

  • Malli: 29001950
  • Rahdituspaino: 15kg
  • Valmistaja: Resol (DE)

Arvostelut

Ole ensimmäinen kirjoita arvostelu Kirjoita arvostelu.