AVR laitteet

Muunna volttiampeerit (VA) watteiksi (W)
Numerot stabilisaattorin nimessä VA ei ole WATT. Itse asiassa valmistaja ilmoittaa pääsääntöisesti laitteen kokonaistehon VA, mikä ei ole läheskään aina yhtä suuri kuin teho watteina.
Näennäiseho (VA) Volttiampeeri (tunnus VA) - arvo, joka on yhtä suuri kuin virranvoimakkuuden (ampeerit) jännitteen (voltit) tulo.
Aktiivinen teho (W) - arvo, joka on yhtä suuri kuin virranvoimakkuuden (ampeerit) ja piirin jännitteen (voltit) ja kuormituskertoimen (cos PF) tulo. Watteina mitattuna.
Tehokerroin (cos PF) - arvo, joka luonnehtii nykyistä kuluttajaa. Yksinkertaisesti sanottuna tämä kerroin osoittaa, kuinka paljon kokonaistehoa (Volt-Amp) tarvitaan hyödyllisen työn suorittamiseen tarvittavan tehon (W) nykyiselle kuluttajalle. Tämä kerroin löytyy virtaa kuluttavien laitteiden teknisistä ominaisuuksista. Käytännössä se voi ottaa arvot 0,6:sta (esimerkiksi porakone) 1:een (valaistuslaitteet jne.). Cos PF voi olla lähellä yksikköä siinä tapauksessa, että virrankuluttajat ovat lämpö- (lämmittimet jne.) ja valaistuskuormia. Muissa tapauksissa sen arvo vaihtelee. Yksinkertaisuuden vuoksi tämän arvon oletetaan olevan 0,8.
  • Aktiivinen teho (wattia) = näennäisteho (voltti-ampeeria) * tehokerroin (Cos PF)
  • TEXT_INFO_SORT_BY_FILTERS
    Listattuna 1 - 5 (5 tuotteesta)
    Listattuna 1 - 5 (5 tuotteesta)