Noutovarasto: Annerman Oy, Laippatie 3, 00880 Helsinki, ark. 9.00 - 15.00
Kysy meiltä:

Toimitus & Palautus

Tilausten toimitus ja toimituskulut:
 • Kaikki hinnat ovat verollisia, varastossamme.
 • Itsenouto 0 euroa, ei muita kuluja.
 • Kotiinkuljetuksen hinta painon mukaan.
 • Posti ja PostNord postipalvelut.
 • SmartPOST pakettiautomaatit.
 • Tuotteiden pakkauksissa käytämme kierrätysmateriaalia.

  Toimitus

 • Kuljetusliike soittaa annettuun GSM-numeroon ennen toimitusta.
 • Normaalisti toimitusosoitteessa tulisi olla joku paikalla tarkastamassa ja kuittaamassa toimitus. Mikäli näin ei ole, on huolehdittava siitä, että annettuun GSM-numeroon saadaan yhteys kun toimitus on tulossa. Kuljetusliike hoitaa alueesta ja tuotteesta riippuen, emmekä pysty takaamaan soiton ajoitusta, paitsi että kuljettaja soittaa viimeistään jos toimitusosoitteessa ei ole vastaanottajaa. Tällöin mahdollisesta purusta pitää sopia suoraan kuljettajan kanssa. Mikäli vastaanottaja ei ole paikalla, eikä häntä tavoiteta annetusta GSM-numerosta, emme ole velvoitettuja toimittamaan tavaraa ja veloitamme mahdollisesta turhasta kuljetuksesta aiheutuneet kulut asiakkaalta.
 • Toimituksen mukana seuraa rahtikirja tai lähete. Sinun tulee tavaraa vastaanottaessasi tarkistaa, että toimitus on rahtikirjan/lähetteen mukainen ja vahingoittumaton. Säästä aina rahtikirja/lähete.
 • Mikäli havaitset ongelmia toimituksessa tai tuotteissa, toimi seuraavasti: Ennen rahtikirjan/lähetteen allekirjoitusta, tee siihen kirjallinen merkintä virheistä, mahdollisimman seikkaperäisesti ja selkeästi.
 • Ota välittömästi yhteyttä meihin. Jos mahdollista - tee valokuvat vahingoista - pakkausesta ja tuotteesta.
 • Huomaa, että ilman mitään merkintää rahtikirjassa/lähetteessä, jää vastuu sellaisista virheistä, jotka ovat jo toimitushetkellä havaittavissa, sinulle.
 • Mikäli tuote noudetaan postista, lähetyksen vahingoittumisesta tehdään merkintä heti lähetyksen vastaanoton yhteydessä postin virkailijan opastuksella. Pakkaamme tuotteemme huolellisesti, emmekä vastaa vahingoista, joita syntyy varomattomasta käsittelystä kuljetuksen aikana.

  Palautukset ja reklamaatiot
  • Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi sähköpostitse pro((at))profil.fi tai postitse Annerman Oy, Laippatie 3 00880 Helsinki
  • Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.
  • Verkkokaupastamme tilatuilla tuotteilla on normaali 14 vuorokauden palautusoikeus ja normaalit valmistajan/maahantuojan myöntämät takuuehdot
  • Kuluttajansuojalain mukaisesti koti- ja etämyynnissä ostajalla on oikeus peruuttaa ostoksensa 14 päivän kuluessa siitä, kun hän on saanut sekä tuotteen että tilausvahvistuksen. Peruutusaika lasketaan siitä päivästä lähtien, kun asiakas on vastaanottanut näistä myöhemmin saapuvan. Peruuttamisaikana asiakkaalla on oikeus tutustua tuotteeseen samaan tapaan kuin ostaessaan tavaran suoraan myymälästämme. Huomaa, että tavaraa ei kuitenkaan saa ottaa käyttöön. Siksi onkin tärkeää varmistaa jo etukäteen, että tuote on tarkoitukseen soveltuva.
  • Palautus voi tulla kyseeseen vain, jos tuote on täydellisen jälleenmyyntikelpoinen ja virheetön. Pakatuissa tuotteissa myös pakkauksen on oltava ehjä.
  • Sopimatta palautettua tavaraa emme hyvitä.
  • Palautukset hoidetaan asiakkaan omalla kustannuksella, tämän takia on hyvä varmistaa jo etukäteen, että tuote on tarkoitukseen soveltuva.
  • Palautustuote toimitetaan meille varastoon tai lähimpään pakettiautomaattiin. Jos joudumme hakemaan palautuspaketin kuljetusyhtiön toimipaikasta (joka saattaa olla kymmenien km päästä) veloitamme km-korvauksen ja palvelumaksun.
  • Emme lunasta postiennakolla tai jälkivaatimuksella lähetettyjä tuotteita vaan rahat palautetaan vasta kun olemme saaneet palautetut tuotteet takaisin. Lisäksi palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä pakkauksissaan ja käyttämättömiä, lukuun ottamatta selkeitä tuotevirhetapauksia.
  • Jos toimittamamme tuote on epäkuntoinen tai toimituksemme on ollut virheellinen, voit palauttaa lähetyksen ja toimitamme oikean/virheettömän uuden tuotteen palautetun tilalle veloituksetta.
  • Tilauksen mukaan valmistettuja tai tehtaalta asiakasta varten tilattuja tai muuten asiakasta varten räätälöityjä tuotteita emme ota palautuksena vastaan
  • Mikäli Posti tai matkahuolto palauttaa virheellisten yhteystietojen vuoksi noutamattoman lähetyksen tai lähetystä ei ole muusta syystä noudettu ja siitä syystä lähetys palautuu meille, palautetaan ennakolta maksettu kauppasumma asiakkaan tilille todellisilla toimituskuluilla (lähetys- ja palautusrahti) vähennettynä.
 • Varastotuotteet

  Toimitusaika keskimäärin 1-4 arkipäivää. Haja-asutusalueille 2-8 arkipäivää.

  Tilaustuotteet

  Toimitusaika keskimäärin 12-24 työpäivää. Haja-asutusalueille + 2-8 arkipäivää. Tilauksen mukaan valmistettuja tai tehtaalta asiakasta varten tilattuja tai muuten asiakasta varten räätälöityjä tuotteita emme ota palautuksena vastaan. Tilaustuotteilla on kuitenkin normaali takuu, eli epäkuntoiset, vaurioituneet, väärät tuotteet vaihdetaan/korjataan veloituksetta.
  Tilaustuotteiden varastointi yli 10 työpäivää aikeuttaa varastointikuluja (jos oli tilattu ItseNoutona eikä haettu pois).

  Takuu, mahdolliset laatuvirheet

  Tuotteillamme on valmistajan tai maahantuojan normaali takuu. Takuuaika alkaa kuitissa tai laskussa olevasta päiväyksestä. Mikäli havaitset ongelmia toimittamissamme tuotteissa, autamme sinua saamaan yhteyden tuotteen valmistajaan/maahantuojaan ja varmistamme omalta osaltamme asian moitteettoman hoidon. Ota siis tarpeen tullen yhteyttä myös näissä asioissa. Vastaamme tuotteen laadusta, ja virheellinen tuote joko korvataan uudella tai sen voi palauttaa. Sen sijaan emme vastaa mahdollisen laatuvirheen mahdollisesti aiheuttamista välillisistä kuluista.

  Osalla tuotteista on luvanvarainen asennus

  Osa myymistämme tuotteista edellyttää luvat omaavan ammattilaisen tekemää asennusta. Mm. suuri osa myymistämme sähkötarvikkeista on sellaisia, jotka saa asentaa vain rekisteröity sähköalan ammattilainen. Tiettyjä pieniä sähkötöitä saa tehdä myös tavallinen sähkön käyttäjä, jos osaa varmasti tehdä ne oikein ja turvallisesti. Sähköasennuksista löytyy lisätietoa Tukesin sivuilta www.tukes.fi, mistä löytyy myös urakoitsijarekisteri, ja Tukesin oppaasta. Asiakkaan tulee perehtyä sähköasennusten turvallisuudesta annettuihin lakeihin ja määräyksiin.

  Annerman Oy:n luottoluokitus:


Takaisin
Minikeittiöt - Suomen laajin valikoima
IP osoitteesi: 18.208.159.25
Copyright © 2019 profil.fi. Powered by Zen Cart
Formaloft - terästä tyyliä