Tuote 10/20
Uutta
Vesilämmitin ilmakanavaan d500

Vesilämmitin ilmakanavaan d500

€599.00
u kuva 02


02

Kuvaus

Kanavalämmitys d500
Kanavalämmitin on tarkoitettu käytettäväksi tuloilman puolella.

Vesilämmitin Ø 500 mm kanavaliitännällä. Vesilämmitteisiä pyöreitä kanavalämmittimiä käytetään lämmittämään ilmastointijärjestelmässä kiertävää ilmaa. Lämmönlähteenä on lämmin vesi. Kotelo valmistetaan alusinkitystä teräslevystä (AZ 185). Patteriosassa on alumiinilaipat ja kupariset liitäntäputket. Kanavalämmittimissä on kumitiivisteillä varustetut kanavaliitännät, jotka takaavat nopean ja helpon pistoasennuksen pyöreisiin kanaviin. Lämmittimessä on myös tarkastusta ja puhdistusta helpottaa avattava luukku.
Kanavalämmitin voidaan asentaa vaaka- tai pystysuoraan kanavaan valinnaisella ilmansuunnalla. Sitä käytetään pääasiassa ilmanvaihtolaitteen lisätarvikkeena tai varaosana, mallia voidaan käyttää myös yksinään yksittäisten huoneiden tai alueiden lämmittämiseen.
Oikean lämpöinen ja hyvälaatuinen sisäilmasto lisää asumismukavuutta. Kanavalämmittimet täyttävät EN 1751 -standardin mukaisen C-tiiviysluokan vaatimukset. Tämä takaa, että lämmitetty ilma saavuttaa määränpään eikä vuoda pois ilmastointijärjestelmästä, säästäen energiaa ja rahaa.
Kanavayhteiden nimellishalkaisija: 500 mm
Max käyttölämpötila: +100 °C
Vuototestatut patterit
Tiiviysluokka: C
 • Lämpöeristetty itsenäinen laite jonka voi asentaa ilmakanavaan lämmittämään siinä kulkevaa ilmaa.
 • Teho: 12 - 66 kW (riippuu ilman ja veden virtauksesta ja niiden lämpötilasta)
 • Ominaisuudet

  • Malli: hdw500
  • Rahdituspaino: 45kg
  • Valmistaja: Annerman Oy (FI)

  Arvostelut

  Ole ensimmäinen kirjoita arvostelu Kirjoita arvostelu.