Lämmön talteenotto

Lämmön talteenotto savukaasuista voidaan asentaa jokaiseen tulisijaaan.
 • Lämmönvaihdin varaa hukkalämmön veteen. Ruostumaton laite voi lämmittää sekä kattilaveden että myös käyttöveden.
 • Nämä tulisijat voidaan varustaa savukaasujen lämmön talteenotolla : puukiuas, kamiina, puuhella, uuni, takka, liesikamiina.
 • Lämmön talteenotto savukaasuista voi myös tehostaa puukattilan ja öljykattilan toimintaa - paluuveden voi esilämmittää laitteessa.
 • Muita erikoiskohteita ovat : polttomoottorit, kaasulaitteet, viemäri.
 • vesiLämmittää tai viilentää ilmaa tai vettä  Materiaali AISI 321 Yhteet 1" Työpaine 1 - 3 Bar Lämpötila-alue -20C ... 150C Erikoisominaisuudet: Hiljainen - 45 Db - 1m Vähentää ilman virtausta hyvin vähän  Sietää likaista ilmaa Sietää kosteaa ilmaa Sietää rasvaista ilmaa Ei vaadi suodatusta ennen lämmönvaihtoa Voidaan pestää pesurilla Sopii myös kaasuille kanavapatteri on ilmavaihtokanaviston osaksi asennettava  Kotimainen tuote"/> vesiLämmittää tai viilentää ilmaa tai vettä  Materiaali AISI 321 Yhteet 1" Työpaine 1 - 3 Bar Lämpötila-alue -20C ... 150C Erikoisominaisuudet: Hiljainen - 45 Db - 1m Vähentää ilman virtausta hyvin vähän  Sietää likaista ilmaa Sietää kosteaa ilmaa Sietää rasvaista ilmaa Ei vaadi suodatusta ennen lämmönvaihtoa Voidaan pestää pesurilla Sopii myös kaasuille kanavapatteri on ilmavaihtokanaviston osaksi asennettava  Kotimainen tuote"/>
  TEXT_INFO_SORT_BY_FILTERS
  Listattuna 1 - 7 (7 tuotteesta)
  Listattuna 1 - 7 (7 tuotteesta)