Noutovarasto: Annerman Oy, Ulkoniitynkuja 13, 01660 Vantaa, ark. 9.00 - 15.00
Kysy meiltä:

Etäyhteys laitteet

Suomalainen innovaatio mahdollistaa turvalliset etäyhteydet, käyttäen laitteen WLAN- tai mobiili- datayhteyttä

TOSIBOX – ensimmäisenä maailmassa, fyysinen Avain, Lukko ja yhteydenmuodostusmenetelmä mullistavat yhteyksien luomisen laitteiden välille. Laitevalmistajat -ja toimittajat sekä heidän asiakkaat ja huoltohenkilöstö saavat yhteydet toimittamiinsa laitteisiin helposti, nopeasti ja turvallisesti.
 • Aina päällä. Ei palvelumaksuja! ei servereitä! ei palomuuripalveluja! - turvallinen salattu yhteys koko maailmalle jossa on mobiili tai internetverkko. Kohde voi olla työntekijä tai laite, sekä molempia että niiden verkko.
 • Teollisuus: Laitteiden ja tuotantolinjojen etäohjaus, -valvonta ja -huolto. Laitteet voivat keskustella keskenään. M2M-sovellukset. Esimerkki: Teollisuuden laitetoimittaja lähettää ja asennuttaa Tosibox-lukon huoltokohteeseen. Tämän jälkeen tuotantolinjan valvominen ja huoltaminen onnistuu etäältä.
 • Kiinteistöt: Valvontakameroiden, kulunvalvonnan, hälytysten, ilmastoinnin sekä lämpötilojen ohjaus ja valvonta. Esimerkki: Tosibox tuo säästöjä käytännön kiinteistönhoidossa, koska se mahdollistaa reaaliaikaisen videokameravalvonnan ilman lisäkustannuksia ja huoltohälytysten käsittelemisen ilman, että työntekijän täytyy käydä kohteessa.
 • Toimistot: Toimistojen välinen sisäverkko. Tietoturvallinen yhteys yrityksen palvelimelle, tietokoneelle ja sähköpostiin. Esimerkki: Työntekijä voi käyttää etäältä yrityksen suunnitteluohjelmia. • Tosibox Lukko

  Tosibox Lukko

  TOSIBOX® Lukko on älykäs laite, johon etäkäytettävät laitteet...

  €558.00     Lisää:   
  Tosibox Avain

  Tosibox Avain

  TOSIBOX® muodostaa kohteeseen Internetin avulla suoran salatun...

  €248.00     Lisää:     Paras kattilapaketti
  IP osoitteesi: 54.80.188.87
  Copyright © 2018 profil.fi. Powered by Zen Cart
  puukattilat, pellettikattilat