Noutovarasto: Annerman Oy, Laippatie 3, 00880 Helsinki, ark. 9.00 - 15.00
Kysy meiltä:

Etäyhteys laitteet

Suomalainen innovaatio mahdollistaa turvalliset etäyhteydet, käyttäen laitteen WLAN- tai mobiili- datayhteyttä

TOSIBOX – ensimmäisenä maailmassa, fyysinen Avain, Lukko ja yhteydenmuodostusmenetelmä mullistavat yhteyksien luomisen laitteiden välille. Laitevalmistajat -ja toimittajat sekä heidän asiakkaat ja huoltohenkilöstö saavat yhteydet toimittamiinsa laitteisiin helposti, nopeasti ja turvallisesti.
 • Aina päällä. Ei palvelumaksuja! ei servereitä! ei palomuuripalveluja! - turvallinen salattu yhteys koko maailmalle jossa on mobiili tai internetverkko. Kohde voi olla työntekijä tai laite, sekä molempia että niiden verkko.
 • Teollisuus: Laitteiden ja tuotantolinjojen etäohjaus, -valvonta ja -huolto. Laitteet voivat keskustella keskenään. M2M-sovellukset. Esimerkki: Teollisuuden laitetoimittaja lähettää ja asennuttaa Tosibox-lukon huoltokohteeseen. Tämän jälkeen tuotantolinjan valvominen ja huoltaminen onnistuu etäältä.
 • Kiinteistöt: Valvontakameroiden, kulunvalvonnan, hälytysten, ilmastoinnin sekä lämpötilojen ohjaus ja valvonta. Esimerkki: Tosibox tuo säästöjä käytännön kiinteistönhoidossa, koska se mahdollistaa reaaliaikaisen videokameravalvonnan ilman lisäkustannuksia ja huoltohälytysten käsittelemisen ilman, että työntekijän täytyy käydä kohteessa.
 • Toimistot: Toimistojen välinen sisäverkko. Tietoturvallinen yhteys yrityksen palvelimelle, tietokoneelle ja sähköpostiin. Esimerkki: Työntekijä voi käyttää etäältä yrityksen suunnitteluohjelmia.

 • Tämä ryhmä ei sisällä yhtään tuotetta.

  puu ja pelletti kaksoiskattilat
  IP osoitteesi: 18.212.83.37
  Copyright © 2019 profil.fi. Powered by Zen Cart

  Lähetä meille LVI-luettelo - teemme tarjouksen.

  Jopa kymmeniä tuhansia EUR säästöjä kun hankinta on yli 100t.

  Lämmönsiirtimet, ilmanvaihtotuotteet, pumput kannattaa kilpailuttaa.